13.9.11

Activitats de la BiblioTIC

Les activitats programades per aquest curs són moltes, com cada any. Aquestes que a continuació us presentem tenen un durada anual, és a dir, es realitzaran durant tot el curs i es necessari fer un inscripció:

  • Amb gust de llibres: creació d'un programa de ràdio escolar. Enguany obrirem la 3a temporada d'aquest clàssic de la biblioteca. Una activitat en la que farem entrevistes, concursos, rànquings... És una activitat adreçada a alumnes de 5è i 6è de primària i es realitzarà els dijous de 17.30 a 18.30.
  • NOVETAT: Taller de vídeo: un activitat de nova creació en la que combinarem llibres, literatura, art, tecnologia... i serem petits directors de cinema però... amb un toc molt peculiar. En aquesta activitat poden participar alumnes de 3r. a 6è de primària. L'activitat es farà els dimarts de 17.30 a 18.30.
  • NOVETAT: Fem jocs!: en aquesta activitat combinarem lectura i jocs. A partir de diferents textos, contes i novel·les crearem jocs de taula que ens mostraran una nova visió de la literatura. No us ho perdeu! Poden participar-hi alumnes de 3r. a 6è de primària. L'activitat es farà els dimecres de 17.30 a 18.30.
Totes aquestes activitats s'iniciaran la darrera setmana de setembre. Per participar-hi els alumnes s'han de posar en contacte amb la biblioteca per fomalitzar la inscripció. Totes les activitats tenen places limitades i són gratuïtes!!!