Pokebook Go!
Què és?

Molts dels els llibres de la biblioteva s’han escapat i s’han convertit en Pokebooks. Necessitem capturar-los a tots perquè tornin a la Biblioteva. Ens ajudaràs? Només tu pots atrapar-los. L’objectiu del joc és atrapar tots els Pokebooks que hi ha escampats per l’escola. Hi ha un total de 60, podràs atrapar-los a tots?


Què necessites per poder jugar?Per jugar només cal tenir instal·lada l’app Aurasma i descarregar l’àlbum de Pokebook Go! (pots descarregar-lo en l'enllaç que trobaràs al final de la pàgina)


Com és juga?

Per capturar els Pokebooks hauràs de buscar pels diferents espais de l’escola i fer servir l’app Aurasma per atrapar-los.

Cada cop que en capturis un hauràs d’afegir-lo al teu àlbum de Pokebook Go! fent una captura de pantalla i escrivint el títol de llibre.


Puja de nivell

Si vols convertir-te en un Pokebook Hunter de renom haureu de capturar tots els Pokebooks.Hi ha 10 nivells de Pokebook Hunter. Cada 10 Pokebooks atrapats aconseguireu una insígnia per pujar de nivell. Passar per la Biblioteva per recollir-la.

Pokebook Go! és una iniciativa dels alumnes que participen a l'activitat "Amb Gust de Llibres", el programa de ràido de la Biblioteva.